MU Group |MU fotballag vant høyteknologicupen

12

Kl. 15.00 den 8. januar ble finalen i høyteknologicupen for åttekamper avholdt på fotballbanen i Binjiang Shuiyun Park, med MU Group som spilte mot den heftige veteranfienden Huali Hydraulic.
Bad deg i vinterens varme solskinn, idrettsutøverne galopperer banen med fotball i tåa hoppende og rullende.For en het scene!I løpet av bare 5 minutter etter åpningen brukte MU Group frisparket i frontfeltet til å bryte det første målet;Grip muligheten, spiller 86 sørget for 2-0 de første 35 minuttene med et skarpt skudd fra kort hold.
Etter å ha grepet hver pausemulighet, er den andre siden ikke til å bli forbigått, og stillingen ble 2-1 akkurat i åpningen av andre omgang;I løpet av 54 minutter utnyttet spiller 86 kickball-muligheten til å score to ganger, og stillingen ble utvidet til 3-1;Det andre laget tok igjen og stillingen var umiddelbart 3-2.Poengsendringen testet ikke bare hver spillers fysiske styrke, men testet også alles psykologi, som var konkurransen om konkurranseånd.Imidlertid fortsatte vi å opprettholde poengsummen gjennom rettidig endring og koblingssamarbeid.
3 4

Med dommeren som blåste avslutningen, brøt MU Group endelig magien til andreplassen.Ti år med å slipe et sverd, skaper vi endelig historie!Dagens park har vært vitne til MUs herlighet, og dagens fotballstadion tilhører MU-folk!
Før det, etter fire runder med hard konkurranse i gruppespillet, ga ikke MU-fotballlaget opp en millimeter i semifinalen og scoret først helt i begynnelsen;Etter å ha vært uavgjort 1:1, gikk kampen til slutt til en enestående 8 runder med straffesparkkonkurranse, og slo det motsatte med 7-6 inn i finalen.
5
MU fotballaget ble stiftet i 2004, og fotballforbundet ble etablert i 2012. Med mer enn 20 medlemmer har gruppen deltatt i ligaen sponset av Ningbo Football Association i mange år.Kampene er fantastiske og fremgang gjøres år etter år, og den har vunnet tredjeplassen i High-tech Cup, tredje og andreplassen i Happy Cup.
Dette året faller også sammen med 20-årsjubileet til MU Group.Mesterskapet er ikke bare den beste hyllesten til 20-årsjubileet, men også et løft til "100 dager med hardt arbeid".Seieren vil komme sent, men aldri fraværende.De slitende MU-folket vil alltid løpe på veien for å vinne!
MU Group har alltid lagt stor vekt på idrettskultur og kollegaers helse, og har tatt til orde for "MU in Sports".I tillegg til fotballklubb, oppretter vi også basketballklubb, badmintonklubb, frisbeeklubb, danseklubb, løpeklubb, etc., og skaper gode betingelser for kollegaer å «leve over 102 år» med tilstrekkelig finansieringsgaranti og godt organisasjonssystem.