MU Group |Års- og Kick-off-møtet 2023 er storslått

25 26

Våren kommer til jorden og alt kommer til live igjen.Fra 28. februar til 1. mars ble årsmøtet og oppstartsmøtet 2023 for MU Group holdt i henholdsvis Yiwu og Ningbo, med mer enn 2000 kolleger som samlet seg for å feire denne store begivenheten!

Det var også en høytidelig edseremoni før man dro til kamp.På Dongqian Lake International Conference Centre i Ningbo med vakre fjell og klart vann, og på Shangri-La Hotel i Yiwu, hvor folkemengder bølget opp, og offisielt lød anklagen om "Defending Stalingrad" og "Decisive Battle 2023"!

Konsernets president Tom Tang, gruppelederne Henry Xu, Amenda Weng, Eric Zhuang, Amanda Chen og William Wang deltok på møtet, mens visepresident Jeff Luo var fraværende på grunn av en forretningsreise i utlandet.

Konferansen startet offisielt med nasjonalsangen.Morgenøkten inkluderte "Chain Award"-seremonien for femteårskollegaer, "Ring Award"-seremonien for tiendeårskollegaer, utdeling av medaljer og individuelle og grupperes utmerkelser.

27

Æren og blomstene på scenen kom fra de spesifikke kampene og svetten i det vanlige livet.Et halskjede og en diamantring symboliserer det vakre vennskapet mellom alle og MU, mens de beveger seg fremover sammen og strever side om side.Medaljene og trofeene bak representerer det harde arbeidet og dedikasjonen til kolleger!

28

Det mest blendende er ungdommens utstråling, hvor fremragende nye talenter, ungdomssivilisasjonsmodeller, topp ti fremragende unge mennesker og topp ti fremragende unge frøplanter ofte dukker opp.De representerer fremtiden og håpet.

29

Det mest rørende er mottakerne av «martyrmedaljen».Under den alvorlige epidemiperioden i fjor ble de smittet med COVID-19 mens de betjente kunder, som også er en annen form for "offer"!

30

På konferansen ble Ningbo Bright Max Co.,Ltd.(Big Division), America Division of Ningbo Topwin (Big Division), Universal Division of MU (Big Division), Market Select Devision of MU, Retail Chain Division of MU og America Division of AC signerte kontrakter for å etablere sine respektive divisjoner.Sør-Amerika-divisjonen i Ningbo Topwin (Big Division) og Online Division of GU vil signere kontrakter på et senere tidspunkt.

31

Konferansen holdt også et militært løftesignering og en kollektiv edseremoni."Sverger på å sette ut og vinne seieren!""Opnå målet!""Angrip med all styrke og vær uovervinnelig!""Seier!Seier!Seier!"og andre resolutte løfter runget gjennom lokalet og ristet himmelen.Den storslåtte scenen med tusenvis av mennesker som sammen ropte eden, formidlet alle MU-folks vilje til å vinne!

32

Konsernet har alltid gått inn for en positiv arbeidskultur, og oppmuntret kolleger til å dele og kommunisere for felles fremgang.Hvis første halvdel av møtet var fylt med høstglede, var andre halvdel en bølge av ideologisk kollisjon og konfrontasjon.

33

Økonomiavdelingen, dokumentavdelingen, personalavdelingen, designavdelingen og andre avdelinger presenterte arbeidsrapporter, oppsummerte fortiden og ser frem til fremtiden, planlegger hvordan man bedre kan betjene og støtte forretningsutvikling.

34

De spennende talene til prisvinnerne, MU Academy-studentene, representanter for forretningsenheten og datterselskapene, samt dialog- og intervjusesjonene, førte til mer dyptgående tenkning om kundeservice, forretningsmodeller og utviklingsstrategier.

35

Spesielt den første «Topp 10 fremragende unge» vs. «Topp 10 fremragende unge frøplanter»-debattkonkurransen, der begge sider diskuterte heftig temaet «tradisjonell utenrikshandel vs. grenseoverskridende e-handel, hvem vil få den siste latteren! ”Midt i bølger av applaus og latter brakte det også ny forståelse og resonans til dette emnet.

36

På slutten av konferansen holdt president Tom Tang en tale.Han understreket behovet for å konsentrere alle ressurser og gjøre en enestående innsats for å delta på utstillinger, besøke kunder, rekruttere talenter og studenter, og målet for i år er å offensivt rekruttere og oppnå rask vekst.Kvalitet bør verdsettes, da det er lik profitt, og fortjeneste og ordre bør kreves av kvalitet.

37

Miljøvern bør prioriteres ettersom MU eksisterer i samfunnet og bør spille en rolle og ha innvirkning på samfunnet.Konkurranseevne bør søkes fra teknologi, men enda viktigere, teknologi bør brukes til å forbedre arbeidsflyten og bedre betjene kundene.Kunden først bør opprettholdes, og innsats bør gjøres for å oppnå den ultimate kundetilfredsheten.

Tom Tang mener at 2023 er året for grenseoverskridende e-handel, og de-formidling og de-branding er trendene i dagens detaljhandel, og B-side og C-side plattformer vil innlede en periode med stor utvikling.En ny runde med høyhastighetsutvikling av selskapet kommer stadig nærmere, og vi må forholde oss til tillit og åpenhet og fremskynde etableringen av nye forretningsenheter og nye selskaper.

"Slaget om Stalingrad" vil definitivt skrive det mest intense kapittelet i MUs utviklingshistorie, og vi vil gå over fra den strategiske dødsituasjonen til et fullskala angrep.

Til slutt gjentok han selskapets misjon, visjon, kultur og verdier, uttrykte takknemlighet for denne store epoken, og håpet at alle ville gjøre den største innsatsen for å komme videre.

Konferansen ble vellykket avsluttet i en kompakt og munter atmosfære.Vi ser hva vi tror på!La oss fortsette å holde ut, strebe etter å endre vår skjebne og fortsette i langsiktig kamp.Vi skal kjempe i 2023 og skape en bedre fremtid for MU sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 


Innleggstid: Mar-03-2023